Węgierski gulasz wołowy może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 691 kalorii, 48g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz vidalian cebula, olej canolan, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Wołowy Po Węgiersku, Gulasz Wołowy Po Węgiersku, oraz Gulasz Wołowy Po Węgiersku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Makaron jajeczny z masłem lub chleb pełnoziarnisty, do serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Pełnoziarnisty
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
3
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać cebulę i saute do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać czosnek i trochę soli i pieprzu i saute aż pachnące, o 1 minuta. Obniżyć ogień (aby papryka nie paliła się i dać gorzki smak lub ziarnistą konsystencję w ostatecznym naczyniu) i wymieszać z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Wołowinę posypać ze wszystkich stron solą i pieprzem. Powrót garnek na średnim ogniu, i dodać kostki wołowiny do garnka, obracając przykryć wołowinę mieszanką papryka-cebula, i gotować, aż rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Uncje Płynu świeżej Wody
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj 2 szklanki zimnej wody, przykryj pokrywką, zmniejsz ogień do średniego i duś przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Zdjąć pokrywkę i dodać ziemniaki, marchew, pomidory i zieloną paprykę, przykryć i dusić, aż wołowina będzie miękka, o 30 minut więcej, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
9
Podawać z makaronem maślanym lub z chlebem pełnoziarnistym, aby nasiąknąć sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1-1/2 Szklanki Piwa
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej