Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu
Duszony gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz małe marchewki, wodę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Powoli duszony gulasz wołowo-pieczarkowy, Wolno gotowana wołowina z ziemniakami, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 do 4-quart powolna kuchenka, warstwa marchew, ziemniaki i seler.
Przyprawę do gulaszu umieścić na woskowanym papierze lub w plastikowej torbie.
Dodaj wołowinę; płaszcz z przyprawami.
Dodać wołowinę do powolnej kuchenki; posypać pozostałą przyprawą.
Warstw mrożoną kukurydzę i fasolkę szparagową na wierzchu.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin. Przed podaniem wymieszać gulasz.