Gulasz wołowy Harvest może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 528 kalorii, 41g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza na kolbie) kukurydza, czosnek, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Harvest, Gulasz Wołowy Z Dyni, oraz Gulasz Żniwny.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. w holenderskim piekarniku, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kukurydzy, ziemniaków i cukinii. Przykryć; piec 2 godziny 30 minut, mieszając 2 lub 3 razy w ciągu pierwszego 1 godziny 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
2
Wymieszać kukurydzę i ziemniaki. Przykryć; piec od 1 godziny do 1 godziny 30 minut dłużej lub aż wołowina i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
3
Wymieszać z cukinią. Przykryć; odstawić na 10 minut przed podaniem.