Gulasz Wołowy Curry

Gulasz Wołowy Curry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego z curry. Ten przepis służy 4. Na $5.45 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz liście limonki kaffir, tajską bazylię, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Wołowy Curry, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz Jagnięcy Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W moździerzu, Funt chiles i sól z tłuczkiem, aż sproszkowane, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Dodaj składniki jeden po drugim w kolejności, w pełni sproszkuj każdy przed następnym, około 15 minut total.DO naprzód: można zrobić 1 tydzień naprzód; przykryć i schłodzić.
1
Połącz pastę curry, wołowinę, sos sojowy i zmielone suszone chiles w garnku; wymieszaj doevenly płaszcz wołowiny. Gotować, mieszając od czasu do czasu, na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Pasta CurryPasta Curry
Sos SojowySos Sojowy
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć temperaturę i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka, ale nie spadnie, 2-2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Wymieszać z szalotką, marchewką i liśćmi limonki.Dusić, aż warzywa będą po prostu miękkie, o 10 protokół. Jeśli bulion jest zbyt słony, dodaćwoda kilka łyżek stołowych na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LimonkiLiście Limonki
WarzywaWarzywa
SzalotkaSzalotka
MarchewMarchew
BulionBulion
4
Dekoruj kolendrą i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
BazyliaBazylia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn