Gulasz Wołowy

Gulasz Wołowy
Gulasz wołowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1239 kalorii, 116g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Jeśli masz płatki paprykowe, pasta pomidorowa, gravy master i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 134 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny.

Instrukcje

1
W dużej misce przykryj fasolę wodą, przykryj ręcznikiem i namocz na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W dużym garnku, dodać oxtails, cebula, szalotki, czosnek, tymianek, papryka, papryka, liść laurowy, ostry sos, i sosu Mistrz i marynować co najmniej 4 godziny lub na noc w lodówce, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
OxtailOxtail
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby po prostu przykryć oxtails i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Obniżyć do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny. Co 30 minut przez 2 godziny dodaj 2 szklanki wody lub bulionu, na przemian, w razie potrzeby, aby utrzymać oxtails pokryte płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
W ciągu 2 godzin, dodać fasolę, koncentrat pomidorowy, i 2 więcej szklanek bulionu wołowego i wody, w razie potrzeby. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu 2 godziny, odtłuszczając tłuszcz z góry i od czasu do czasu mieszając. W ciągu ostatnich 1/2 godziny czasu gotowania, doprawić 2 łyżkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Ryż opłukać 3 razy, aby usunąć skrobię. Umieść ryż w średnim rondlu. Napełnij rondel wystarczającą ilością wody, aby pokryć ryż o 1/2 cala lub zmierz, umieszczając końcówkę kciuka na ryżu i napełniając garnek wodą, aż woda osiągnie środek miniatury. Doprowadzić ryż na wolnym ogniu, przykryć i gotować do miękkości i cieczy odparowuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wyjąć z ognia i odstawić ryż jeszcze 5 minut, przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn