Gulasz wołowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1239 kalorii, 116g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Jeśli masz płatki paprykowe, pasta pomidorowa, gravy master i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 134 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny.
Instrukcje
1
W dużej misce przykryj fasolę wodą, przykryj ręcznikiem i namocz na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużym garnku, dodać oxtails, cebula, szalotki, czosnek, tymianek, papryka, papryka, liść laurowy, ostry sos, i sosu Mistrz i marynować co najmniej 4 godziny lub na noc w lodówce, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Słonina Wieprzowa
Oxtail
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby po prostu przykryć oxtails i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Obniżyć do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny. Co 30 minut przez 2 godziny dodaj 2 szklanki wody lub bulionu, na przemian, w razie potrzeby, aby utrzymać oxtails pokryte płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
W ciągu 2 godzin, dodać fasolę, koncentrat pomidorowy, i 2 więcej szklanek bulionu wołowego i wody, w razie potrzeby. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu 2 godziny, odtłuszczając tłuszcz z góry i od czasu do czasu mieszając. W ciągu ostatnich 1/2 godziny czasu gotowania, doprawić 2 łyżkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Ryż opłukać 3 razy, aby usunąć skrobię. Umieść ryż w średnim rondlu. Napełnij rondel wystarczającą ilością wody, aby pokryć ryż o 1/2 cala lub zmierz, umieszczając końcówkę kciuka na ryżu i napełniając garnek wodą, aż woda osiągnie środek miniatury. Doprowadzić ryż na wolnym ogniu, przykryć i gotować do miękkości i cieczy odparowuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina Wieprzowa
7
Wyjąć z ognia i odstawić ryż jeszcze 5 minut, przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz