Gulasz Wołowy

Gulasz Wołowy
Gulasz wołowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1239 kalorii, 116g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Jeśli masz płatki paprykowe, pasta pomidorowa, gravy master i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 134 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny.

Instrukcje

1
W dużej misce przykryj fasolę wodą, przykryj ręcznikiem i namocz na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużym garnku, dodać oxtails, cebula, szalotki, czosnek, tymianek, papryka, papryka, liść laurowy, ostry sos, i sosu Mistrz i marynować co najmniej 4 godziny lub na noc w lodówce, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
OxtailOxtail
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby po prostu przykryć oxtails i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Obniżyć do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować 2 godziny. Co 30 minut przez 2 godziny dodaj 2 szklanki wody lub bulionu, na przemian, w razie potrzeby, aby utrzymać oxtails pokryte płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
W ciągu 2 godzin, dodać fasolę, koncentrat pomidorowy, i 2 więcej szklanek bulionu wołowego i wody, w razie potrzeby. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu 2 godziny, odtłuszczając tłuszcz z góry i od czasu do czasu mieszając. W ciągu ostatnich 1/2 godziny czasu gotowania, doprawić 2 łyżkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Ryż opłukać 3 razy, aby usunąć skrobię. Umieść ryż w średnim rondlu. Napełnij rondel wystarczającą ilością wody, aby pokryć ryż o 1/2 cala lub zmierz, umieszczając końcówkę kciuka na ryżu i napełniając garnek wodą, aż woda osiągnie środek miniatury. Doprowadzić ryż na wolnym ogniu, przykryć i gotować do miękkości i cieczy odparowuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Wyjąć z ognia i odstawić ryż jeszcze 5 minut, przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn