Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolata

Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolata
Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolatan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 239 kalorii, 27g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, wodę, pomarańczowe paski skórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Prosty gulasz wołowy z Gremolatą pomarańczowo-orzechową, Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda, oraz Gulasz wołowy z kukurydzą i koprem włoskim.

Instrukcje

1
Aby przygotować gulasz, rozgrzej duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać wołowinę; gotować 6 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Dodaj 2 filiżanki kopru włoskiego, paprykę, cebulę i czosnek na patelnię; zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Koper WłoskiKoper Włoski
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Dodać wołowinę, marchewkę i kolejne 9 składników (marchew przez bulion). Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Dodaj pasternak; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Aby przygotować gremolata, połączyć 1/2 szklanki żarówki kopru włoskiego, liści kopru włoskiego i startej skórki pomarańczy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Łyżka 1 1/3 szklanki gulaszu do każdej z 6 misek; top każdy z 1 1/2 łyżki gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe

Składniki

298Orzechy dowolne (posiekane)Kawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa411Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę, nieduszonepomidory pokrojone w kostkę, nieduszone4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 cal) po przekątnej pokroić marchewkę (około 3/4 funta)(1 cal) po przekątnej pokroić marchewkę (około 3/4 funta)1(może być lub przeglądać)suszony tymianeksuszony tymianek680Orzechy dowolne (posiekane)oko okrągłe pieczone, przycięte i pokrojone w 1-calową kostkęoko okrągłe pieczone, przycięte i pokrojone w 1-calową kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana cebula kopru włoskiegodrobno posiekana cebula kopru włoskiego4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona cebulka kopru włoskiego (ok. 2 małe cebulki)cienko pokrojona cebulka kopru włoskiego (ok. 2 małe cebulki)11 funt cukinii,bułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści2(zima)drobno posiekane liście kopru włoskiego lub świeża pietruszka z płaskim liściemdrobno posiekane liście kopru włoskiego lub świeża pietruszka z płaskim liściem1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony0(może być lub przeglądać)grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1Dużecebula pokrojona w kliny o grubości 1/4 cala (ok. 1 1/2 szklanki)cebula pokrojona w kliny o grubości 1/4 cala (ok. 1 1/2 szklanki)2(może być lub przeglądać)otarta skórka pomarańczowaotarta skórka pomarańczowa3pomarańczowe paski skórkipomarańczowe paski skórki5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 cal) ukośnie cięty pasternak (około 3/4 funta)(1 cal) ukośnie cięty pasternak (około 3/4 funta)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana czerwona paprykaposiekana czerwona papryka1(może być lub przeglądać)2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2/3 szklanki (kilka garści) startego Parmigiano lub Romano2(zima)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielona gałka muszkatołowa lub świeżo startamielona gałka muszkatołowa lub świeżo starta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Magazyn