Gulasz Wieprzowy Wolno Gotowany
Gulasz wieprzowy wolno gotowany to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 58g białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, polędwica wieprzowa pieczona, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Slow Cooker, Gulasz wieprzowo-Hominowy, oraz Gulasz Wieprzowy Azjatycki Wolno Gotowany.
Instrukcje
Połączyć ziemniaki, marchew, seler, czosnek i imbir w powolnej kuchence. Wrzucamy połowę mąki i doprawiamy solą i pieprzem. Rozsypać liście laurowe na warzywach.
Wieprzowinę obficie przyprawić solą i pieprzem, posypać tymiankiem i zielem angielskim, a pozostałą mąkę wymieszać.
W wolnej kuchence umieścić wieprzowinę na warzywach.
Dodać 2 szklanki wody i pomidory, przykryć i gotować na niskie 8 godzin.
Wyjąć pieczeń wieprzową i pokroić lub odciągnąć mięso z kości na duże kawałki.
Podawać w miseczkach z warzywami i bulionem.
Zdjęcia Antonis Achilleos