Gulasz wieprzowy i Hominy
Gulasz wieprzowy i Hominy może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 355 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,99 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką kolendrę, sól i pieprz, limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony kminek, możesz podążać za tym daniem głównym z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz wieprzowy i Hominy, Gulasz wieprzowo-Hominy, oraz Gulasz wieprzowy i Hominy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodaj pokrojoną w kostkę wieprzowinę, kminek oraz sól i pieprz do smaku. Gotuj, często mieszając, aż równomiernie się zrumieni.
Przenieś wieprzowinę do dużego garnka. Dodaj hominy i 3 szklanki wody. Gotuj na średnim ogniu przez 1 godzinę.
Podczas gotowania wieprzowiny i hominy umieść chili w małym rondlu z 2 szklankami wody. Gotować przez 45 minut pod przykryciem.
Umieść chili w blenderze z 1/4 szklanki wody, cebuli i czosnku. Mieszaj do uzyskania gładkości (nadal możesz zobaczyć nasiona). Odłóż na bok.
Zupę wieprzową i hominy podawać w miseczkach, przyozdobionych sokiem z limonki, kolendrą, kapustą. Aby uzyskać pikantną zupę, wymieszaj jedną łyżeczkę chile do każdej miski zupy.