Gulasz warzywny i Seitański Moniki
Monica warzyw i seitan gulasz może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 302 kalorie, 18g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zieloną cebulę, wodę, kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Seitan, Kale & Butternut Squash Gulasz, Seitan, Kale & Butternut Squash Gulasz, oraz Smoky Seitan, Pinto Bean i gulasz z Hominy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku zagotuj ryż i wodę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
W oddzielnym garnku doprowadzić bulion do wrzenia. Mieszać w pomidory, seitan, kalafior, marchew, fasola szparagowa, i zielona cebula. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 10 minut, lub aż warzywa będą miękkie. Doprawić solą selerową i podawać w miseczkach nad ugotowanym ryżem.