Gulasz Rybny Z Kolendry

Gulasz Rybny Z Kolendry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z ryb kolendry. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 265 kalorii, 27g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, łodygi i liście kolendry, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Cilantro Lime Fish, oraz Tacos z kolendrą i limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z limonki zetrzeć 1 łyżeczkę skórki do dużej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Wapno pokroić w kliny i odstawić na serving.To torba, dodać krewetki, dorsz, szalotka, cukier, 2 sos rybny łyżki stołowe, szczypta soli, i 1/2 łyżeczka świeżo zmielony czarny pieprz. Worek uszczelniający; obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce 20 minut.Tymczasem cienko pokroić bok choy i zieloną cebulę i grubo posiekać kolendrę. Przygotuj ryż jako etykietę directs.In 4-quart rondel, rozgrzać olej na nośniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos RybnySos Rybny
Bok ChoyBok Choy
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj mieszaninę krewetek i gotować 5 minut lub aż szalotki są oferty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Dodaj wodę; podgrzać do wrzenia na wysokim poziomie, a następnie zmniejszyć ciepło, aby utrzymać stabilne gotowanie na wolnym ogniu. Gotować 4 minuty, następnie wymieszać z groszkiem; gotować 1 do 2 minut lub do gorąca. Wymieszać w bok choy, zielona cebula, i kolendra. Gotować 2 minut lub do bok choy jest chrupiące-przetargu. Wymieszać z pozostałym sosem rybnym.Ryż podzielić na 4 Miski; na wierzch z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos RybnySos Rybny
Bok ChoyBok Choy
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Groszek Goya®Groszek Goya®
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn