Gulasz Rybny Z Kolendry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z ryb kolendry. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 265 kalorii, 27g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, łodygi i liście kolendry, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Cilantro Lime Fish, oraz Tacos z kolendrą i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z limonki zetrzeć 1 łyżeczkę skórki do dużej plastikowej torebki.
Wapno pokroić w kliny i odstawić na serving.To torba, dodać krewetki, dorsz, szalotka, cukier, 2 sos rybny łyżki stołowe, szczypta soli, i 1/2 łyżeczka świeżo zmielony czarny pieprz. Worek uszczelniający; obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce 20 minut.Tymczasem cienko pokroić bok choy i zieloną cebulę i grubo posiekać kolendrę. Przygotuj ryż jako etykietę directs.In 4-quart rondel, rozgrzać olej na nośniku.
Dodaj mieszaninę krewetek i gotować 5 minut lub aż szalotki są oferty, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj wodę; podgrzać do wrzenia na wysokim poziomie, a następnie zmniejszyć ciepło, aby utrzymać stabilne gotowanie na wolnym ogniu. Gotować 4 minuty, następnie wymieszać z groszkiem; gotować 1 do 2 minut lub do gorąca. Wymieszać w bok choy, zielona cebula, i kolendra. Gotować 2 minut lub do bok choy jest chrupiące-przetargu. Wymieszać z pozostałym sosem rybnym.Ryż podzielić na 4 Miski; na wierzch z zupą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.