Gulasz Rybny Cioppino

Gulasz Rybny Cioppino
Gulasz rybny Cioppino to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 33g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 6,53 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy liść laurowy, liście bazylii, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zuppa Di Pesce, Cioppino, czyli gulasz rybny, Łatwy i zdrowy gulasz rybny Cioppino, oraz Cioppino: Dobry Czajnik Ryb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
w garnku z grubym dnem ustawionym na średnim ogniu, ciepła filiżanka oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać czosnek i pory i saute aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodaj tymianek oregano, płatki czerwonej papryki, sól, pieprz i koper włoski. Kontynuuj gotowanie kolejne 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Dodaj zielony pieprz, seler i marchew, saute o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
5
Dodaj pastę pomidorową, mieszając, aż zacznie się karmelizować, około 2 minut. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać 2 szklanki wina. Zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna garnka. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej. Dusić i zmniejszyć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodaj liść laurowy, pomidory z sokiem, sok z małży, i Worcestershire. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć garnek i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Usunąć liść laurowy. Za pomocą miksera zanurzeniowego z grubsza puree podstawę zupy. Przyprawę dostosuj do smaku solą i pieprzem. Możesz zrobić cioppino naprzód do tego punktu. Przechowywać w lodówce do 3 dni. W dużej patelni z pokrywą ustawioną na średnim ogniu, ogrzać Pozostałe 1 szklankę białego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać małże, przykryć i pary. potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż większość Małży otworzyć, o 6 protokół. Nieotwarte małże należy wyrzucić. Otwarte małże przełożyć na talerz i odstawić w ciepłe miejsce. Przecedzić płyn przez gazę prosto do bazy cioppino. Doprowadzić bazę na wolnym ogniu. dodaj ryby i krewetki do garnka, mieszając połączyć. Gdy krewetki są różowe i gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodaj przegrzebki, kalmary, gotowane małże (z lub bez muszli, jak uważasz za stosowne) i posiekaną natkę pietruszki. Dusić jeszcze o 1 minutę. Chochla cioppino do ciepłych płytkich misek,
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
CioppinoCioppino
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
10
Dekoruj bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
11
Podawać na ciepło.

Składniki

1liść laurowy liść laurowyliść laurowy liść laurowy1zielona papryka (rdzeniowa, Siewna i posiekana) zielona paprykazielona papryka (rdzeniowa, Siewna i posiekana) zielona papryka1Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę (28 oz) puszka pomidorów pokrojonych w kostkępomidory pokrojone w kostkę (28 oz) puszka pomidorów pokrojonych w kostkę1marchew (z grubsza posiekana) marchewmarchew (z grubsza posiekana) marchew1łodygaseler (grubo posiekany) łodyga seleraseler (grubo posiekany) łodyga selera4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki rdzawe (około 2 do 3 średnich), obrane i pokrojone na kawałkiziemniaki rdzawe (około 2 do 3 średnich), obrane i pokrojone na kawałki18małże małżemałże małże7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1żarówka kopru włoskiego (rdzeniowana, przycięta obrana, przycięta i cienko pokrojona) żarówka kopru włoskiego (rdzeniowana, przycięta obrana, przycięta i cienko pokrojona)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.jędrna biała rybajędrna biała ryba23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście bazyliiposiekane świeże liście bazylii12 łyżeczki czosnku w proszkuświeże liście tymianku, mieloneświeże liście tymianku, mielone4Batoniki toffi Heathsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2pory (białe i bladozielone części, posiekane, umyte, suszone i grubo posiekane) porypory (białe i bladozielone części, posiekane, umyte, suszone i grubo posiekane) pory1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)2Batoniki toffi Heathświeże mielone liście oreganoświeże mielone liście oregano591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pierścienie calamripierścienie calamri1Batoniki toffi HeathCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.majonez i więcej, w razie potrzebymajonez i więcej, w razie potrzeby2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 mała cukinia, nieobrana i posiekana1 mała cukinia, nieobrana i posiekana2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu12 łyżeczki czosnku w proszkuMarynowana fasolka szparagowaMarynowana fasolka szparagowa

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn