Gulasz rybny Cioppino to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 33g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 6,53 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy liść laurowy, liście bazylii, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zuppa Di Pesce, Cioppino, czyli gulasz rybny, Łatwy i zdrowy gulasz rybny Cioppino, oraz Cioppino: Dobry Czajnik Ryb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
w garnku z grubym dnem ustawionym na średnim ogniu, ciepła filiżanka oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać czosnek i pory i saute aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodaj tymianek oregano, płatki czerwonej papryki, sól, pieprz i koper włoski. Kontynuuj gotowanie kolejne 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodaj zielony pieprz, seler i marchew, saute o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
5
Dodaj pastę pomidorową, mieszając, aż zacznie się karmelizować, około 2 minut. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać 2 szklanki wina. Zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna garnka. Zredukuj ciepło do średniej-wysokiej. Dusić i zmniejszyć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj liść laurowy, pomidory z sokiem, sok z małży, i Worcestershire. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć garnek i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Usunąć liść laurowy. Za pomocą miksera zanurzeniowego z grubsza puree podstawę zupy. Przyprawę dostosuj do smaku solą i pieprzem. Możesz zrobić cioppino naprzód do tego punktu. Przechowywać w lodówce do 3 dni. W dużej patelni z pokrywą ustawioną na średnim ogniu, ogrzać Pozostałe 1 szklankę białego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Piersi Bażanta Jeśli)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać małże, przykryć i pary. potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż większość Małży otworzyć, o 6 protokół. Nieotwarte małże należy wyrzucić. Otwarte małże przełożyć na talerz i odstawić w ciepłe miejsce. Przecedzić płyn przez gazę prosto do bazy cioppino. Doprowadzić bazę na wolnym ogniu. dodaj ryby i krewetki do garnka, mieszając połączyć. Gdy krewetki są różowe i gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Dodaj przegrzebki, kalmary, gotowane małże (z lub bez muszli, jak uważasz za stosowne) i posiekaną natkę pietruszki. Dusić jeszcze o 1 minutę. Chochla cioppino do ciepłych płytkich misek,
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
Cioppino
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.