Gulasz Melissa ' s Green Chile
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Melissa ' s Green Chile. Jedna porcja zawiera 383 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pod ręką pomidory w puszkach, wodę, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 70%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz Z Zielonego Chile, Gulasz Z Zielonego Chile, oraz Gulasz Z Zielonego Chile.
Instrukcje
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu. Rozdrobnij wołowinę do garnka i gotuj, często mieszając, aż dobrze się zrumieni.
Odcedź nadmiar tłuszczu i wróć do pieca.
Dodaj ziemniaki, duszone pomidory, zielone papryczki chili, cebulę i wodę do garnka z wołowiną i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, aby zmiksować smaki. Dopraw do smaku solą i pieprzem i podawaj.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować, jest Juve & Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40-lecie Cuvee Cava
Jasnozłoty Kolor Cava ma aromaty dojrzałych białych brzoskwiń, prażonej bagietki z nutą cytrusów cytrynowych i moreli. Podniebienie jest bogate i szerokie ze smakami zielonego jabłka, zielonej herbaty jaśminowej i prażonych migdałów. Ta Brut nature cava jest niezwykle wszechstronna, ponieważ nie dodaje się dawki, więc kwasowość i bąbelki oczyszczają podniebienie po każdym kęsie. Polecane Dania: krewetki czosnkowe, labraks marynowany miso, tuńczyk inkrustowany sezamem, Kurczak tikka masala i Jamon Iberico.