Gulasz jagnięcy z warzywami wczesną wiosną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 464 kalorie, 27g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi, Gulasz Jagnięcy Z Warzywami Wiosennymi, oraz Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym, nierdzewnym piecu holenderskim. Kostki jagnięce posmarować solą, pieprzem i mąką. Brązowy w gorącym oleju, mieszając od czasu do czasu, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wyjąć jagnięcinę z patelni i odsączyć nadmiar oleju.
Dodać jagnięcinę z powrotem do patelni z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać ziemniaki i kolejne 3 składniki; wymieszać i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Dodaj blanszowane warzywa, tymianek, i rozmaryn; wymieszać i niech gotować 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
* Aby blanszować, zanurz warzywa na krótko we wrzącej wodzie, a następnie w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.