Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Hobo. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 466 kalorii, 21g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, marchew, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hobo Meatball Gulasz, Mielona Wołowina Hobo Gulasz, oraz Plecaki Hobo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę, marchew i seler. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać mięso i gotować, aż nie będzie już różowy. Wrzucić pastę pomidorową i gotować przez około dwie minuty. Kolor pasty pogłębi się. Włożyć czosnek i gotować 30 sekund, aż czosnek będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Czosnek Goya®
Woda, Aby Umożliwić
4
Dodać mąkę i wymieszać, aby pokryć mięso i warzywa. Pozostawić do gotowania przez 2 lub 3 minuty, aby ugotować surowy smak mąki.Pomidory wymieszać z sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby Umożliwić
5
Dodaj oba rodzaje bulionu, sos Worcestershire, liście laurowe, a następnie ostrożnie umieścić ziemniaki cali mieszać w pozostałej części warzyw (Fasola szparagowa, hominy, i black-eyes groch.).Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na twardo (lub niski wrzenia), aż ziemniaki są gotowe (będzie można łatwo wsunąć widelec w.) Może to potrwać do godziny w zależności od tego, jak małe pokroić ziemniaki. Mieszaj od czasu do czasu.Gdy ziemniaki są gotowe usunąć liście laurowe, mieszać w oregano, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Hominy
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone