Gulasz Collinsa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj gulaszu Collinsa. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Mieszanka skondensowany krem zupa grzybowa, serek, łokieć makaron, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Tom Collins, Tom Collins, oraz Rabarbar Collins dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest miękkie i gotowane przez, o 10 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Gotować mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, rozbijając mięso, jak gotuje, aż wołowina jest rumiana i nie jest już różowy.
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać z serem śmietankowym do rozpuszczenia, następnie wymieszać z zupą grzybową, aż do całkowitego połączenia. Mieszać w mleku, o 1/4 szklanki na raz, aż mieszanina jest konsystencja sosu. Makaron wymieszać, przyprawić na wolnym ogniu i podawać.