Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami
Need a danie główne bezglutenowe? Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 591 kalorii, 48g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $4.09 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka łopatek cielęcych, kminku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz pomidorowo-wołowy z kminkiem, Gulasz cielęcy z kiszoną kapustą, oraz Marchew z Paprikanem i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2
Dodać pokrojoną cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół. Odkryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są karmelizowane, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Czosnek, paprykę i kminek wymieszać z cebulą i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Uncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać wino i bulion cielęcy i doprowadzić do wrzenia. Łopatkę cielęcą przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy do zapiekanki i doprowadzamy do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż bardzo miękkie, 1 godzina i 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Dodać sok z cytryny, 1/4 szklanki crme frache i 1 łyżeczka kaparów i puree, aż będzie bardzo gładka. Powrót sos do zapiekanki i dusić na umiarkowanie dużym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Odstawić mięso do sosu i gotować aż do ogrzania. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Tymczasem na średniej patelni podgrzej 1/2 cala oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać pozostałe 1/2 szklanki kaparów i smażyć na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i rumiane, 3 do 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć kapary Na Ręczniki papierowe i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
10
Łyżka gulaszu do płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Udekoruj pieczoną papryką, smażonymi kaparami i odrobiną crme frache i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane