Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami

Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami
Need a danie główne bezglutenowe? Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 591 kalorii, 48g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $4.09 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka łopatek cielęcych, kminku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz pomidorowo-wołowy z kminkiem, Gulasz cielęcy z kiszoną kapustą, oraz Marchew z Paprikanem i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2
Dodać pokrojoną cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół. Odkryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są karmelizowane, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Czosnek, paprykę i kminek wymieszać z cebulą i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać wino i bulion cielęcy i doprowadzić do wrzenia. Łopatkę cielęcą przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy do zapiekanki i doprowadzamy do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż bardzo miękkie, 1 godzina i 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Cielęcinę przełożyć na talerz, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
SOS przełożyć do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać sok z cytryny, 1/4 szklanki crme frache i 1 łyżeczka kaparów i puree, aż będzie bardzo gładka. Powrót sos do zapiekanki i dusić na umiarkowanie dużym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Odstawić mięso do sosu i gotować aż do ogrzania. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Tymczasem na średniej patelni podgrzej 1/2 cala oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać pozostałe 1/2 szklanki kaparów i smażyć na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i rumiane, 3 do 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć kapary Na Ręczniki papierowe i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
10
Łyżka gulaszu do płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Udekoruj pieczoną papryką, smażonymi kaparami i odrobiną crme frache i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn