Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami

Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami
Need a danie główne bezglutenowe? Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 591 kalorii, 48g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $4.09 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka łopatek cielęcych, kminku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz pomidorowo-wołowy z kminkiem, Gulasz cielęcy z kiszoną kapustą, oraz Marchew z Paprikanem i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
2
Dodać pokrojoną cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół. Odkryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są karmelizowane, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Czosnek, paprykę i kminek wymieszać z cebulą i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodać wino i bulion cielęcy i doprowadzić do wrzenia. Łopatkę cielęcą przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy do zapiekanki i doprowadzamy do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż bardzo miękkie, 1 godzina i 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Cielęcinę przełożyć na talerz, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
SOS przełożyć do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać sok z cytryny, 1/4 szklanki crme frache i 1 łyżeczka kaparów i puree, aż będzie bardzo gładka. Powrót sos do zapiekanki i dusić na umiarkowanie dużym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Odstawić mięso do sosu i gotować aż do ogrzania. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Tymczasem na średniej patelni podgrzej 1/2 cala oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać pozostałe 1/2 szklanki kaparów i smażyć na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i rumiane, 3 do 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć kapary Na Ręczniki papierowe i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
10
Łyżka gulaszu do płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
Udekoruj pieczoną papryką, smażonymi kaparami i odrobiną crme frache i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn