Gulasz Brunszwicki cioci Dot
Gulasz Brunszwicki cioci Dot może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, ziemniaki, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotować wodę, dodać ziemniaki i gotować do miękkości (około 15 minut).
Do dużego garnka wlać ziemniaki i wodę użytą do ich zagotowania. Wymieszać z cebulą, groszkiem, kukurydzą, pomidorami, mielonym indykiem i boczkiem. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z solą, pieprzem, solą czosnkową i cukrem. Jeśli gulasz wydaje się zbyt wodnisty, wymieszaj mąkę i część płynu do gulaszu w małej filiżance, a następnie wymieszaj mieszaninę z gulaszem. Kontynuuj gotowanie przez 1 godzinę.