Gulasz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 238 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis od Foodista wymaga pieczeń wołowa, rutabagas, cebula, i sos worcestershire. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, oraz Kafta Stew (Gulasz Z Klopsików Z Bliskiego Wschodu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mojej powolnej kuchence dodaję resztki pieczeń wołową, pokrojoną w małe ilości. Dodaję: 2 świeże rutabagas 1 lg. cebula 2 tsp. Sos Worcestershire 1/4 tsp. chili w proszku 2 liście laurowe 2 łyżki. baza do zupy o Smaku wołowym 1/2 średniej wielkości kapusty, posiekana sól, pieprz i sól doprawiona, do smaku 3 garści jęczmienia
Dodać wodę do przykrycia warzyw. Włączam moją powolną kuchenkę DO WYSOKIEJ, aby ją rozgrzać, a następnie wyłączam, aby gotować na wolnym ogniu. Gotuję gulasz przez 10 godzin.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Gulasz świetnie komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Okrągły staw Kith i kin Cabernet Sauvignon (Magnum) z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 90 dolarów za butelkę.
![Okrągły staw Kith i Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)]()
Okrągły staw Kith i Kin Cabernet Sauvignon (Magnum)
Zachęcający i przystępny bukiet przygotowuje podniebienie aromatami wiśni, czerwonych jagód posypanych kakao i subtelnymi nutami przypraw. Napędzane czerwonymi owocami, elastyczne wejście dokucza jasnymi nutami świeżej wiśni i lukrecji, natychmiast prowadząc do ciemniejszych, mięsistych nut. Ten pełnowartościowy Cabernet pokazuje piękną równowagę owoców, kwasu, przypraw i taniny. Ziemiste nuty leśnej podłogi, ciemnej czekolady i szałwii pozostaną pełne, a jednocześnie niezwykle miękkie wykończenie.Mieszanka: 85% Cabernet Sauvignon, 10% Petit Verdot, 3% Malbec, 2% Petite Sirah