Guido Burger
Guido Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 789 kalorii, 59G białka, oraz 45 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz grillowaną cebulę, ketchup, bułkę hamburgerową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Guid-oliwki lub GUID-mieszka, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej płaską patelnię do średniej wysokości.
Połóż bułkę na patelni, aby ją usmażyć. Następnie umieścić hamburger patty na patelni i posypać soli przyprawowej. Gdy bułka zostanie upieczona, zdejmij ją z patelni i ustaw w miejscu przygotowania.
Keczup kładziemy na dolnej części bułki, następnie ogórki. Upewnij się, aby rozłożyć je tak, że każdy smak jest w każdym kęsie.
Umieścić pastrami na patelni i odsączyć. Odwróć patty hamburgera, posypać przyprawą sól i gotować do pożądanej doneness.
Na wierzch ułożyć ser szwajcarski i roztopić.
Dodać pastrami na wierzchu sera. Na wierzchu pastrami z grillowaną cebulą.
Teraz pozostaje tylko górna część bułki i brązowa musztarda. Na wierzch bułki rozprowadzić brązową musztardę i ułożyć ją na grillowanej cebuli.
Przenieść patty hamburger i polewy do dolnej części bułki. Smacznego.