Guacamole-Chrupki Serowe
Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 24 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka guacamole, Cheddar-jack cheese blend, old el ' n chunky salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipsy Serowe, Chipsy Serowe, oraz Chipsy Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z gotowania pergaminu papieru. Do każdego chrupkiego sera łyżka 1 łyżki sera (luźno zapakowanego)na wyłożonej papierem arkuszu ciastek; wkleić w 1 1/2-calową okrągłą.
Piec od 6 do 8 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Ostudzić 5 minut lub do chrupkości.
Na każdy ser chrupki, łyżka 1 1/2 łyżeczki guacamole i około 1/2 łyżeczki każdej kwaśnej śmietany i salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Guacamole. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.