Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Grzybowo-Szwajcarskich Spuds. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 260 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz śmietanę, ser szwajcarski, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczarkowe Burgery Szwajcarskie, Kieszenie grzybowe i Szwajcarskie, oraz Pieczarka Szwajcarska Orzo.
Instrukcje
1
Smażyć grzyby w gorącym oleju na dużej patelni 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Posypać każdy podział pieczone ziemniaki równomiernie z serem; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 40 sekund lub aż ser topi. Top ziemniaki z grzybami, posiekaną natką pietruszki, i następne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)