Grzyby nadziewane krewetkami i kozim serem
Grzyby faszerowane krewetkami i kozim serem mogą być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką grzyby baby portobello, imbir, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 29%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczarki Nadziewane Kozim Serem, Herbed Kozi Ser Nadziewane Grzyby, oraz Quesadillas nadziewane grzybami i kozim serem.
Instrukcje
W małej misce połącz krewetki, kozi ser, cebulę, bułkę tartą, imbir, płatki pieprzu, sól i pieprz. Mieszanka krewetek z Kopca w czapki grzybowe i umieść na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy.
W razie potrzeby udekoruj zieloną cebulką.
Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Krewetki naprawdę dobrze komponują się z Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Osiedle Grgich Hills Sauvignon Blanc (pół butelki) z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Grgich Hills Estate Sauvignon Blanc ( pół butelki)]()
Grgich Hills Estate Sauvignon Blanc ( pół butelki)
Sauvignon Blanc, głównie Klon Musqué, uprawiany w najfajniejszych winnicach Grgich Hills Estate zapewnia eleganckie, kwiatowe aromaty. Wykonane w 100% z Sauvignon Blanc.