Grzyby Marynowane

Grzyby Marynowane
Jeśli masz około 10 minut do spędzenia w kuchni, marynowane grzyby mogą być wybitne bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Za 44 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką sól cebulową, ocet ryżowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 45%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grzyby Marynowane, Marynowane Grzyby Mój Sposób, oraz Grzyby Marynowane.

Instrukcje

1
Umieść grzyby w misce. W innej misce wymieszaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Polać grzybami i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Odcedź i wyrzuć marynatę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn