Grzyby Dzikie Bruschetta
Bruschetta z grzybami dzikimi może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, soli koszernej, octu balsamicznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, Bruschetta Grzybowa, oraz Bruschetta Grzybowo-Oliwkowa.
Instrukcje
Pokrój bagietkę na 24 (1/4 cala grubości) plastry; ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec do złotego koloru (4-5 minut).
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż będzie bardzo gorąca, ale nie będzie palić.
Dodaj mieszankę grzybową; gotuj, aż woda uwolni się i grzyby brązowieją 4-5 minut.
Przełożyć do miski; ostudzić. Grzyby wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek, octem balsamicznym, liśćmi oregano, solą koszerną i czarnym pieprzem. Cienko ogolić ser pecorino. Rukolę podzielić na plastry bagietki; na wierzchu po 1 łyżce pieczarek i trochę pecorino.