Grzyby Dzikie Bruschetta

Grzyby Dzikie Bruschetta
Bruschetta z grzybami dzikimi może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, soli koszernej, octu balsamicznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, Bruschetta Grzybowa, oraz Bruschetta Grzybowo-Oliwkowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pokrój bagietkę na 24 (1/4 cala grubości) plastry; ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec do złotego koloru (4-5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż będzie bardzo gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
4
Dodaj mieszankę grzybową; gotuj, aż woda uwolni się i grzyby brązowieją 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
5
Przełożyć do miski; ostudzić. Grzyby wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek, octem balsamicznym, liśćmi oregano, solą koszerną i czarnym pieprzem. Cienko ogolić ser pecorino. Rukolę podzielić na plastry bagietki; na wierzchu po 1 łyżce pieczarek i trochę pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
PecorinoPecorino
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
BagietkaBagietka
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn