Grzyby Duxelles na Bruschetta
Przepis pieczarkowe Duxelles na Bruschettan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.45 za porcję. Ta przystawka ma 45 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz po przekątnej bagietkę z chleba, pieczarki cremini, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indywidualne kalosze wołowe z pieczarkami Duxelles, Pieczarkowe Duxelles & Szparagi Grillowany Ser # SundaySupper, oraz Rolada jagnięca z pieczarkami Duxelles & Tawny Port Jus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść chleb na ruszcie lub blasze do pieczenia; gotować 1 minutę z każdej strony lub do tosty.
Umieść grzyby w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż drobno posiekasz.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać grzyby i czosnek; smażyć 10 minut lub aż większość cieczy odparuje.
Dodać pietruszkę i pozostałe składniki; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Łyżka 1 łyżka duxelles na każdej kromce chleba.