Grzyby do pizzy nadziewane kiełbasą
Potrzebujesz bezglutenowego, pierwotnego i דל פחמימות,znego dania głównego? Grzyby do pizzy nadziewane kiełbasą mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,21 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 14 g białka i 20 g tłuszczu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka grzybów, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sos spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 35% wyniku, co nie jest wynikiem super. Podobne przepisy to Grzyby faszerowane kiełbasą, Grzyby faszerowane kiełbasą i Grzyby faszerowane kiełbasą.
Instrukcje
Usuń łodygi grzybów; odłóż czapki na bok. Posiekaj łodygi; odłożyć na bok. Na dużej patelni smaż kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; wyjąć łyżką cedzakową.
W zalewie podsmaż cebulę i łodygi grzybów. Wymieszaj sos spaghetti i kiełbasę. Napełnij kapelusze grzybów.
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
W kategorii Pizza najczęściej wybieram Sangiovese, Shiraz i Barbera Wine. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Możesz spróbować Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
![Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.