Grzyby Burgundowe
Burgundowe Grzyby zajmują około 9 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 2,83 USD za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 300 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 1663 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieczarki, nasiona kopru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grzyby Burgundowe, Grzyby Burgundowe, oraz Grzyby Burgundowe.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Dokładnie umyj grzyby i wrzuć je do dużego garnka.
Dodaj wino, wrzącą wodę, masło, sos Worcestershire, nasiona kopru, czarny pieprz, kostki bulionu wołowego i drobiowego oraz czosnek. Wymieszaj, aby połączyć.
Doprowadź mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do małego i gotuj pod przykryciem przez 6 godzin.
Zdejmij pokrywkę, a następnie kontynuuj gotowanie bez przykrycia przez 3 godziny.
Pod koniec gotowania dodaj sól do smaku. Grzyby będą bardzo ciemne.
Podawaj prosto z garnka lub przełóż grzyby i płyn do gotowania do miski. Miej w pobliżu chrupiący chleb, aby rozkoszować się pysznością.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Butelka Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.