Grzany Cydr
Grzany cydr może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz herbatę jabłkowo-imbirową, rum, Klementynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 249 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Gorący Grzany Cydr, Gorący Grzany Cydr, oraz Grzany Cydr dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do szerokiego rondla wlać cydr, rum i herbatę ziołową.
Dodaj cukier i umieść rondel na małym ogniu. Pokroić klementynki na pół i w każdej połowie wbić goździek.
Dodaj klementynki do patelni. Połamać laski cynamonu na pół.
Dodaj cynamon, liście laurowe i strąki kardamonu do rondla.
Podgrzać rondel, aż mieszanina prawie się zagotuje. Zmniejsz ogień, gdy patelnia będzie blisko wrzenia.
Aby służyć, nalej grzanego cydru do żaroodpornych szklanek z uchwytami.