Grzanki z sałatką Dilly
Potrzebujesz wegetariańskiego dania głównego z dodatkiem lakto ovo? Grzanki z sałatką Dilly mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 435 kalorii, 17 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 1,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką posypkę o smaku maślanym, ziele koperkowe, chleb i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 37%. Sałatka z groszku koperkowego, sałatka z groszku koperkowego i sałatka ziemniaczana z koperkiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść chleb w 15-calowej formie. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia. Spryskaj równomiernie sprayem kuchennym; posypać koperkiem i posypką o smaku maślanym.
Piec w temperaturze 300° przez 12-15 minut lub do złotego koloru, raz obracając. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje ulubione dania w kategorii Sałatka. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Chardonnay Diamond Collection z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Chardonnay z kolekcji Diamond
Żywe, złotożółte wino, nasze Chardonnay Diamond Collection oferuje smaki ananasa, brzoskwini i mandarynki.