Grzanki Polenta

Grzanki Polenta
Grzanki Polenta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 103 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki kukurydzianej, pół na pół, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Warzywa z grzankami Polenta, Brokułowy Rabe z grzankami Polenta, oraz Sałatka Cezar z grzankami Polenta.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj mąkę kukurydzianą, stale mieszając trzepaczką, aż mączka kukurydziana zacznie wchłaniać płyn (około 2 minut). Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować 20 minut, często mieszając. Wymieszać na pół i pół; gotować 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Łyżka mieszanki mąki kukurydzianej do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Za pomocą szpatułki pokrytej sprayem do gotowania, rozprowadź na równą warstwę. Chill, uncovered, 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Obrócić polentę na suchą powierzchnię; pokroić w 1/2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6
Umieść kostki polenta na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut, obracając raz łopatką. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn