Grzanki Polenta

Grzanki Polenta
Grzanki Polenta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 103 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki kukurydzianej, pół na pół, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Warzywa z grzankami Polenta, Brokułowy Rabe z grzankami Polenta, oraz Sałatka Cezar z grzankami Polenta.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj mąkę kukurydzianą, stale mieszając trzepaczką, aż mączka kukurydziana zacznie wchłaniać płyn (około 2 minut). Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować 20 minut, często mieszając. Wymieszać na pół i pół; gotować 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Łyżka mieszanki mąki kukurydzianej do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Za pomocą szpatułki pokrytej sprayem do gotowania, rozprowadź na równą warstwę. Chill, uncovered, 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Obrócić polentę na suchą powierzchnię; pokroić w 1/2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6
Umieść kostki polenta na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut, obracając raz łopatką. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn