Gruziński Sos Grillowo-Pomidorowy

Gruziński Sos Grillowo-Pomidorowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj gruzińskiego sosu z grilla i pomidorów. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 7 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pomidory, sól i pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gruziński Sos Kolendrowy, Grillowane Nadziewane Chiles Jalapeno z grillowanym sosem Paprykowo-pomidorowym, oraz Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. Grill pomidory i jalapeo na dużym ogniu, obracając, aż zwęglone, 4 protokół. Połowę jalapeo i wyrzucić łodygi i nasiona. Grubo posiekać pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieść jalapeo i pomidory do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodaj cebulę, czosnek, pietruszka i kolendra i procesu, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn