Gruszka-jagoda chrupiąca z lawendową polewą jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z cytryny, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Lawendowa Jagoda Crisp, Ekstra Chrupiąca Gruszka-Lawenda Crisp, oraz Gruszka chrupiąca z polewą Amaretti dla podobnych receptur.
Aby przygotować nadzienie, połącz pierwsze 6 składników, dobrze rzucając. Mieszankę łyżką do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Aby przygotować polewę, umieść owies w robocie kuchennym i pulsuj aż do grubo zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodaj pąki lawendy i pulsuj 8 razy lub aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Lub Cukier
5
Umieścić mieszaninę owsianą w dużej misce. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos