Gruszka i imbir Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 292 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, mielony imbir, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszka i imbir chrupiące, Świeża Gruszka Imbir Crisp, oraz Gruszka żurawina imbir Crisp (GF) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać pierwsze 6 składników; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
4
Umieścić mieszaninę gruszek w 2-ćwiartkowej zapiekance lekko pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Gruszka
5
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
6
Mąkę połączyć, 1/2 szklanki brązowego cukru, 1 1/2 łyżeczki imbiru i sól; pokroić w maśle blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Masło
Imbir
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż okruchy środka 3/4 szklanki. Bułkę tartą i orzechy wymieszać z mieszaniną mąki.