Gruszka i Gruyère warstwy
Gruszka i Gruyère warstwy może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 250 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyère, gruszkę concorde, substytut jajka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka, Gruyère i szpinak, Boczek, Gruyère i szynka, oraz Gruyere & Prosciutto Strata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć gruszkę, masło i 1 łyżkę cukru w dużej misce; wrzucić delikatnie.
Ułóż połowę chleba w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania. Łyżka gruszki wymieszać równomiernie na chleb; top równomiernie z serem. Ułóż pozostały chleb na serze.
Połącz pozostałe 5 łyżek cukru granulowanego, mleko, substytut jajka i cynamon, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę mleka na chleb, naciskając w dół, aby zanurzyć. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Na chleb posypać równomiernie cukrem turbinado.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Pokroić na 8 równych kawałków; skropić syropem.