Pikantny Włoski Gulasz Wołowy

Pikantny Włoski Gulasz Wołowy
Pikantny Włoski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 378 kalorii, 45g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz małe marchewki, mieszankę sosu pesto, mieszankę sosu czosnkowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pikantny Włoski Gulasz, Pikantny Gulasz Wołowy, oraz Pikantny Gulasz Wołowy.

Instrukcje

1
W 4-quart powolnej kuchence, połączyć mięso gulasz, cebula, pomidory, marchew i czosnek ziołowy sos wymieszać. W małej misce wymieszać bulion i sos pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pesto MixSos Pesto Mix
Mix SosówMix Sosów
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
PomidorPomidor
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wszystko przelać w wolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Przykryć i gotować na małym ogniu przez 8 do 10 godzin.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn