Gruszka, czekolada i orzech laskowy Crostata

Gruszka, czekolada i orzech laskowy Crostata
Gruszka, czekolada i orzech laskowy Crostata może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz półsłodką czekoladę, importowaną czekoladę mleczną, grubą sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto gruszkowe, orzechowe i czekoladowe, Ciasto czekoladowe z gruszką i orzechami laskowymi, oraz Talerz serowy Crostata (figowy, orzechowy, jabłkowy i Pecorino Crost.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść duży arkusz papieru pergaminowego na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Umieść ciasto na pergaminie; rozwałkuj ciasto do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Przenieść pergamin z ciasta do dużych nieobrobione blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Jajko i śmietanę ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Szczotka centrum 10 cali ciasta z niektórych glazury jaj, pozostawiając 2-calowy zwykły granicy. Ułóż plastry gruszki w koncentrycznych kręgach na glazurze na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GlazuraGlazura
GruszkaGruszka
JajkoJajko
7
Posypać orzechami laskowymi i obie czekoladki, następnie 4 łyżki surowego cukru na gruszkach. Fold granicy ciasta nad nadzieniem do postaci 11-calowy Okrągły, plisowanie luźno i szczypanie uszczelnić wszelkie pęknięcia w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Cukier SurowyCukier Surowy
CiastoCiasto
GruszkaGruszka
8
Skórkę posmarować glazurą jajeczną; posypać pozostałymi 2 łyżkami cukru surowego, a następnie w razie potrzeby 1/4 łyżeczki soli morskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SurowyCukier Surowy
Sól MorskaSól Morska
GlazuraGlazura
JajkoJajko
9
Piec crostata, aż skorupa jest głęboki złoty i gruszki są miękkie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieś blachę do pieczenia na stojak. Uruchom długi cienki nóż pod skórką, aby uwolnić się od pergaminu. Chłodny do letniego na pergaminie na arkuszu. Używając dużego dna patelni jako pomocy, przenieś crostatę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Forma TartaForma Tarta
NóżNóż
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn