Gruszka Crumble z suszonymi wiśniami i migdałami Streusel
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Kruszonka gruszkowa z suszonymi wiśniami i migdałowym Streuselem może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.12 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Gruszkowe Z Suszonymi Wiśniami I Brązowym Cukrem Streusel, Gruszka chrupiąca z suszonymi wiśniami, oraz Klonowa tarta orzechowa z suszonymi wiśniami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375.To przygotować nadzienie, połączyć wiśnie i cydr w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1 Duże Zielone Jabłko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania