Grube Ciasteczka Czekoladowe Toffi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Grube ciasteczka toffi z kawałkami czekolady. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 471 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 73 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, cukier granulowany, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grube, Żujące Ciasteczka Czekoladowe, Najlepsze W Historii Grube I Do Żucia Ciasteczka Czekoladowe, oraz Grube i żujące ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu rozgrzej masło na średnim, aż się rozpuści i zacznie brązowieć.Podczas gdy masło topi się, Umieść wszystkie trzy cukry w misce do mieszania.
Wlać gorące, stopione, rumiane masło na cukry i mieszać do wymieszania.
Lekko ostudzić, następnie dodać ekstrakt waniliowy. Jeśli mieszanina jest nadal bardzo ciepła, pozwól jej trochę ostygnąć, a następnie dodaj jajko i żółtko. Ubić mikserem elektrycznym przez około dwie minuty.
W małej misce wymieszać mąkę, śmietankę mleczną, sodę oczyszczoną i sól.Łyżką wymieszać mieszaninę mąki z mieszaniną cukru. W tym momencie ciasto powinno być jeszcze lekko ciepłe, więc pozwól mu ostygnąć, aby nie było tak ciepłe, że stopi czekoladowe chipsy.
Dodać chipsy czekoladowe i orzechy i dobrze wymieszać. Schłodzić ciasto przez noc lub do momentu, aż będzie gotowe do upieczenia (Uwaga: można schłodzić ciasto przez krótszy czas, ale Tekstura ciastek poprawia się, jeśli schłodzisz ciasto przez noc. Zazwyczaj piekę kilka ciastek kilka godzin później, a resztę upiekę następnego dnia.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj blachę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia lub folią zapobiegającą przywieraniu.Podzielić ciasteczka na ćwierć miseczki wielkości kulek ciasta. Ułóż 4 cale od siebie na arkuszach ciastek, naciśnij lekko, aby blaty były płaskie, a następnie piecz przez 15 do 18 minut. Ostudzić na blasze do pieczenia przez około 5 minut, a następnie przenieść do stojaków drucianych.