Grouper Nuggets może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 367 kalorii, 22g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kaszy do szybkiego gotowania, sól czosnkowa, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grillowany Grouper, oraz Grouper Daniels dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać jajka z mlekiem i zalać bryłkami ryby; schłodzić przez 1 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nuggetsy Z Kurczaka
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2
Mąkę i kolejne 9 składników Połącz w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Dodaj jedną trzecią bryłek grouper, i wstrząsnąć do herbu; powtórzyć proces dwa razy. Schłodzić powlekane bryłki przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grouper
Nuggetsy Z Kurczaka
Gruby Czerwony Cukier
4
Wlać olej na głębokość 2 cali na dużej patelni; ciepło do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Ponownie zalać bryłki pozostałą mieszaniną panierki i smażyć partiami przez 4 do 6 minut, obracając raz.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.