Groszek cukrowy z sosem Miso
Groszek cukrowy z sosem Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, soku pomarańczowego, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony Łosoś Z Polewą Miso I Groszkiem Cukrowym, Indyk i groszek cukrowy w sosie pomarańczowo-musztardowym, oraz Spaghetti z sosem Mascarpone Alfredo i groszkiem cukrowym.
Instrukcje
Umieść groszek snap lub groszek śnieżny w bezpiecznej dla mikrofalówki misce z 1 łyżką wody. Przykryć szczelnie i kuchenka mikrofalowa na 3 minuty. Ostrożnie zdjąć pokrywę, odsączyć i odstawić.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i imbir i saute przez 2 protokół.
Dodać sok pomarańczowy, bulion z kurczaka i ocet i gotować przez 5 minut, odkryte. Podgrzać i wymieszać z pastą miso i olejem sezamowym. Mieszaj do rozpuszczenia pasty miso, około 1 minuty.
Polać sosem na śniegu lub groszek Snap wrzucić do herbu i służyć.