Grillowany łosoś z koprem włoskim i musztardą kreolską Spaetzle

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego łososia z koprem włoskim i Spaetzle z musztardą kreolską. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 601 kalorii, 38g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, bułki tartej, Cebulki kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany Łosoś Kreolsko-Musztardowo-Imbirowy, Hamburgery z łososia z musztardą kreolską, oraz Grillowany Boudin i musztarda kreolska.
Instrukcje
Na średniej patelni wrzucić koper włoski z oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy Koper przez 30 minut, obracając w połowie, lub do miękkości i rumiane.
Tymczasem w małym rondlu doprowadzić Pernod do wrzenia.
Dodać śmietanę i anyż i gotować na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 8 protokół. Odcedzić śmietanę i doprawić solą i pieprzem.
Rozpal grilla. Na małej patelni, roztopić masło.
Dodaj szalotka i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Wymieszać skórki cytryny i pomarańczy, bułki tartej i pietruszki i ostudzić.
Filety z łososia rozprowadzić, doprawić solą i pieprzem, posypać natką pietruszki. Zaczynając od cieńszego końca, zwiń każdy filet w kłodę. Zawiąż każdą kłódkę na każdym końcu sznurkiem kuchennym, a następnie pokrój każdą kłódkę na 2 równe części; powinieneś mieć 4 rolki zabezpieczone sznurkiem kuchennym.
Roladki z łososia doprawiamy solą i pieprzem i grillujemy na średnio gorącym ogniu przez 6 minut, obracając raz. Przenieść roladki łososia do pośredniego ciepła i kontynuować grillowanie, aż ledwo gotowane przez, o 3 minuty dłużej.
Przenieś na talerz i ostrożnie usuń sznurki. Podgrzać koper włoski i sos śmietanowy Pernod.
Łyżka kreolskiej musztardy Spaetzle na 4 duże talerze. Ułóż łososia na spaetzle, ułóż wokół niego kliny kopru włoskiego i łyżkę sosu wokół ryby.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.