Grillowany Tuńczyk z oliwkową Tapenadą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 50g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 41 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, oliwę z oliwek, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z Tapenadą oliwkową, Grillowany Tuńczyk z Puree z białej fasoli, Tapenadą z oliwek i pieczonymi pomidorami Cherry, oraz Zapiekany Tuńczyk z oliwkowo-Tapenadowym winegretem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć oliwki, pomidory, tymianek, oregano, Olej, kapary, i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Pomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.