Grillowany Tuńczyk z sałatką wiśniowo-pomidorową i Herbed Bulghur

Grillowany Tuńczyk z sałatką wiśniowo-pomidorową i Herbed Bulghur
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego tuńczyka z sałatką wiśniowo-pomidorową i Herbed Bulghur. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 45g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz liście mięty, pieprz, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z sałatką wiśniowo-pomidorową i Herbed Bulghur, Grillowany Tuńczyk Z Salsą Z Pomidorów Wiśniowych, oraz Sałatka z tuńczyka, karczocha i pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn