Przepis Grillowany Tuńczyk z Mango-Papaya Salsan jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 414 kalorii, 41g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.44 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soli i pieprzu, oliwy z oliwek, mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z gorącym ananasem-Papaya Salsa, Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Salsą Mango, oraz Mango Papaya Salsa dla podobnych receptur.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.