Grillowany Tuńczyk Bourbon-Musztarda

Grillowany Tuńczyk Bourbon-Musztarda
Grillowany Tuńczyk z musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,02 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 362 kalorie, 40g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Mieszanka musztardy dijon, sok jabłkowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Musztarda Grillowany Brązowy Cukier Burbon Kurczak, Grillowane kotlety wieprzowe z brzoskwinią, bourbonem, sosem musztardowym, oraz Musztarda MIODOWA grillowane steki z łososia lub tuńczyka.

Instrukcje

1
W 8-calowym kwadratowym (2-quart) szklanym naczyniu do pieczenia, umieść ryby. W małej misce wymieszaj brązowy cukier, sól, Bourbon, musztardę i cebulę; zalej rybą. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć rybę z marynaty; zalać marynatą do rondla 1-quart i rezerwy. Starannie szczotkuj stojak do grilla olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść rybę na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 10 do 15 minut, obracając raz, aż ryba płatki łatwo widelcem i jest lekko różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Marynatę rozgrzać do wrzenia; zalać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia62
Magazyn