Grillowany tri-Tip z Oregon Herb Rub
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowany tri-Tip z Oregon Herb Rub może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 179 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mielony pieprz, papryka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany Oregon Chinook w rosole imbirowym Matsutake, Grillowane ciasto funtowe ze świeżymi mieszanymi jagodami Oregon, oraz Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny.
Instrukcje
W misce wymieszać sól, sól czosnkową, sól selera, pieprz czarny, cebulę w proszku, paprykę, koperek, szałwię i rozmaryn. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do momentu użycia.
Użyj wilgotnego ręcznika, aby lekko zwilżyć pieczeń wodą, a następnie wklep przygotowanym masłem. Przechowywać w lodówce przez minimum 2 godziny, do nocy, do smaków, aby w pełni się razem.
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Ułożyć pieczeń na rozgrzanym grillu i szybko gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, aby zgrzewać mięso, a następnie usunąć. Zresetuj grill na średnie i niskie pośrednie ciepło(jeśli używasz węgla drzewnego, przenieś węgle na zewnętrzne krawędzie grilla).
Powrót pieczeń do grilla, i gotować, obracając od czasu do czasu, aż pożądany stopień doneness został osiągnięty, o 1 1/2 godziny dla średnio dobrze.
Zdjąć z grilla i przykryć folią aluminiową. Pozostaw na 10 minut, zanim wyrzeźbisz ziarno w cienkich plastrach, aby służyć.