Grillowany talerz Antipasto wymaga mniej więcej 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz rozmaryn, liście trybuli, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Talerz Antipasto Z Grillowanymi Warzywami, Talerz Antipasto, oraz Talerz Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby czosnek i olej ziołowy, umieścić wszystkie składniki w małym rondlu i umieścić go na małym ogniu. Gotować przez około 5 minut, aż stanie się aromatyczny. Odstawić i pozostawić do ostygnięcia oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Przynieś duży garnek z wodą na wolnym ogniu. Wycisnąć sok z 1 cytryny i wrzucić połówki cytryny. Trim i połówki karczochy i usunąć Dławiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Umieścić je w garnku i gotować, aż będą miękkie, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Odcedzić i odstawić.
5
Rozgrzać grill do minimum. Mieć duże płytkie naczynie wypełnione 1 szklanką oliwy z oliwek. Posmaruj bakłażan, cukinię, paprykę, karczochy, szalotki i pomidory osobno z olejem. Grillować warzywa, fastrygując obficie z czosnkiem i olejem ziołowym, do miękkości i miękkości: około 10 minut na bakłażan, 8 minut na cukinię, 15 minut na paprykę, 10 minut na karczochy i 5 minut na szalotki i pomidory. Ułóż je na dużym talerzu i udekoruj oliwkami, serem i ziołami. Wycisnąć pozostały sok z cytryny i skropić odrobiną oliwy z oliwek.