Grillowany Stek Ze Spódnicą (Arracheras)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego steka ze spódnicą (Arracheras). Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.27 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z limonki, ostry sos chipotle, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Stek Ze Spódnicą, Grillowany Stek Ze Spódnicą, oraz Grillowany Stek Ze Spódnicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy stek pokroić na pół w poprzek. Włóż do dużej plastikowej torebki zamykanej. Wymieszaj piwo, sok pomarańczowy, sok z limonki, ostry sos i czosnek, a następnie polej steki. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce co najmniej 5 godzin i do nocy.
Przygotuj grill gazowy lub węglowy na średnie ciepło (patrz "Ustaw swój Grill: bezpośrednie Grillowanie" poniżej). Trzymaj pod ręką butelkę z rozpylaczem wypełnioną wodą, aby uniknąć zaostrzeń.
Mięso odcedzić i wyrzucić marynatę. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wymieszać sól z kminkiem i wcierać w mięso. Cebulę lekko spryskać olejem i ustawić, ze stekami, na oczyszczonym i naoliwionym ruszcie do gotowania. Nie osłaniaj. W przypadku średnio rzadkich lub średnich doneness (cut to check), steki z grilla 3 do 4 minut na stronę, jeśli mniej niż 1/2 cala. gruby; dodaj 1 minutę więcej na stronę, jeśli więcej niż 1/2 cala. gruby. Steki włącz przynajmniej raz podczas grillowania(więcej, jeśli sok zacznie się zbierać na powierzchni). Grill cebuli, obracając raz, aż rumiane z obu stron i gotowane przez, 8 do 10 minut w sumie.
Po usunięciu steków z grilla, odstawić na 5 minut (tak soki redystrybuować przez mięso)przed krojeniem. Ostrym nożem po przekątnej przeciąć ziarno na cienkie paski.
Podawać mięso i cebulę z tortillami, limonkami i ostrym sosem.
Ustaw swój grill: bezpośrednie Grillowanie
Na węglu drzewnym: zapalić od 75 do 85 brykietów w rozruszniku kominowym (lub na ruszcie paliwowym); otworzyć otwory grillowe. Gdy węgle są pokryte popiołem, rozłóż na równą warstwę (jeśli chcesz, pozostaw mały obszar pusty, aby utworzyć chłodniejszą strefę). Sprawdź ciepło: jeśli możesz trzymać rękę 1 lub 2 w. powyżej poziomu rusztu kuchennego tylko 1 do 2 sekund, to jest wysokie ciepło. W przypadku średnio wysokich temperatur poczekaj, aż będziesz mógł trzymać rękę tylko 2 do 3 sekund.
Na gazie: obrócić wszystkie palniki do góry, zamknąć pokrywę i ogrzewać przez 15 minut. Następnie dostosuj do pożądanego ciepła.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.