Grillowany stek z sosem pomidorowym i pieczoną krewetką, czarną fasolą i sałatką Orzo
Grillowany stek ze spódnicą ze słodkim pieczonym sosem pomidorowym i pieczonymi krewetkami, czarną fasolą i sałatką Orzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 9,76 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 853 kalorie, 70g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać Poblano chile pieprz, czosnek, sól i pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany stek ze spódnicą i pieczony SOS Tomatillo, Spódnica stek marynowany z pieczoną salsą pomidorową, oraz Spódnica Steak Tacos z pieczoną salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Stek spódnicy posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser Cheddar, Tarty, Do Posypania
2
W blenderze dodać sok pomarańczowy, olej, kolendra, pietruszka, kminek i czosnek i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przełożyć marynatę do dużej plastikowej torebki i dodać stek. Zamknij torebkę i delikatnie wstrząśnij, aby pokryć stek. Stek marynujemy w lodówce przez 1 godzinę. Doprowadzić stek do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Na sos pomidorowy: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. na blasze do pieczenia Wrzuć pomidory, czosnek i serrano z 1 łyżką oliwy z oliwek, solą, pieprzem i kminkiem. Piec w piekarniku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Przełożyć do blendera i zmiksować z wywarem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Pozostałą 1 łyżkę oliwy rozgrzać w rondlu na małym ogniu i dodać sos z blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać agawę i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent Tequili Blanco
8
Zdjąć z ognia i odstawić.
1
Rozłóż krewetki na blasze do pieczenia i skropić 2 łyżki oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem. Piecz krewetki w piekarniku, aż gotowane przez, 10 do 12 protokół. Odstawić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć fasolę, ogórek, cebula, papryka, feta, pietruszka, kolendra, sok z limonki, poblano, serrano i czosnek w dużej misce i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego
Gałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj krewetki, orzo i pozostałe 2 oliwa z oliwek herbaty na łyżki stołowe. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
4
Na koniec: rozgrzej patelnię grillową lub grillową na średnim ogniu i grilluj stek od 4 do 5 minut z każdej strony dla średnio / średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pozwól odpocząć, a następnie pokrój stek i podawaj na sałatce z sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Uwaga kucharza: jeśli to danie dla dzieci, można ograniczyć ogień zastępując pokrojoną w kostkę marchew Serrano chile papryki w sosie pomidorowym i sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina Wieprzowa
7
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.