Grillowany Stek Z Sosem Kolendrowym I Kremową Kukurydzą
Grillowany stek z sosem kolendrowym i kremową kukurydzą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 593 kalorie, 42g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka cebuli, mielonego kminku, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Serowy krem kukurydziany z kolendrą, Dorsz smażony na patelni z kolendrą Vinaigrette i Kremowaną kukurydzą, oraz Chile-stek z kremową kukurydzą.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.